Anita van der Meer

Mijn naam is Anita van der Meer en ben woonachtig in Holten samen met mijn man en twee zonen. Ik ben reeds 24 jaar werkzaam in de reiswereld en heb al mijn ervaring opgedaan bij Oad Reizen, waarvan het laatste jaar bij Oad Bus in Goor.

Ik heb bij Oad Reizen de afgelopen jaren de functie als commercieel medewerkster op de afdeling Groepsreizen bekleed. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan voor het verzorgen van door uw zelf bedachte reis voor uw familie, vrienden, bedrijf en verenigingen. Eveneens heb ik veel reizen mogen begeleiden, waaronder diverse voetbalreizen tijdens diverse kampioenschappen van Oranje. Daarnaast was ik het aanspreekpunt van verscheidene organisatie’s in heel Nederland, die reizen verzorgde voor minder validen.

Voor allerlei reizen kunt u bij mij terecht, zoals bijvoorbeeld een droomvakantie naar Amerika, Azië, of de Caribbean. Denkt u zelfs aan het samenstellen van een wereldreis, een stedenreis naar Barcelona, Parijs of Berlijn, een wintersportreis of zelfs aan een huwelijksreis...... aarzel niet; ik kan u hier goed in adviseren.  

Wenst u toch een reis die niet ‘standaard’ in de vele reisbrochures staat? Geen probleem, iedere reis wordt afgestemd op ieders persoonlijke smaak en budget. Of het nu gaat om een samenstellen van uw bijzondere eigen vakantie of een compleet verzorgde meerdaagse reis of dagtocht voor uw bedrijf of vereniging, alles behoort tot mijn mogelijkheden en ik help u hier graag bij. Vanzelfsprekend behoren tot mijn service ook de organisatie van alle desgewenste details: visa, huurauto, excursies en verzekeringen.

Door de jarenlange ervaring van Reisbureau Kroeze, dat bekend staat als grootste reisaanbieder van de Duitse organisatie, beschik ik over dit algemeen voordeliger aanbod en de daarbij behorende boekingssystemen, zodat er een goede prijsvergelijking gemaakt kan worden. Snel, overzichtelijk en keuze uit een groot aantal vakanties. Boeken via internet is niet altijd makkelijk, handig en verstandig. Ik kan u deze zorg wegnemen, want ik werk samen met Reisbureau Kroeze uit Tubbergen, die aangesloten zijn bij ANVR en SGR.

De voordelen voor u:

  • deskundig advies op het tijdstip dat u schikt
  • deskundig advies bij u thuis of op een locatie naar uw keuze
  • volledig onafhankelijk en objectief
  • samenwerking met touroperators in Nederland & Duitsland
  • geen wachttijden en 100% privacy
  • van pakketreizen tot reizen op maat
  • van weekendje weg tot wereldreis
  • groepsreizen, incentives en zakenreizen

Kortom; uw reisideeën - mijn zorg - uw vakantie! Vanaf het uitzoeken totdat u weer thuis ben, ben ik uw reisadviseur. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail voor een afspraak bij u thuis of op mijn buiten locatie, Ondernemershus (voormalig pand Rabobank) te Holten.

Ervaar zelf de voordelen van uw eigen reisadviseur. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, te laten inspireren, enthousiasmeren en te verrassen!

Bezochte bestemmingen

Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk (inclusief wintersport), Italië,

Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Griekse eilanden Kreta, Rhodos, Kos, Samos, Corfu, Indonesische

eiland Bali en Lembongan, Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur, Zuid Afrikaanse stad Johannesburg,

Disneyland® Paris alsmede de Europeesche steden Brussel, Antwerpen, Brugge, Londen, Barcelona,

Wenen, Florence, Pisa, Lucca, Siena, Venetië, Verona, Helsinki en Parijs.

Contact

06-13412539
anita@reisadviesaanhuis.nl
Kvk nummer: 62168223

Contact met Anita

06-13412539
anita@reisadviesaanhuis.nl
Kvk nummer: 62168223