Leontien van Ewijk-Roolvink

Bent u op zoek naar een heerlijke zonvakantie, actieve wintersport of juist een verre reis op maat? Wilt u een ontspannend weekendje weg naar een wereldstad of verblijft u graag All Incusive verzorgd op een cruiseschip? Neem dan contact met mij op!Het aanbod van reizen is tegenwoordig groot. Het overzicht is snel weg. U heeft geen tijd om urenlang te zoeken of u weet niet bij wie of waar u kunt boeken. Ik kan u van dienst zijn met een goed en betrouwbaar advies!

Mijn naam is Leontien van Ewijk - Roolvink en ik ben 20 jaar werkzaam in de reiswereld. Na mijn opleiding aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer heb ik mijn werkervaring opgedaan bij o.a. een reisbureau, luchtvaart- en riviercruisemaatschappij en diverse grote Nederlandse reisorganisaties.

Door de jarenlange ervaring van Reisbureau Kroeze, dat bekend staat als grootste reisaanbieder van de Duitse reisorganisaties, beschik ik over dit algemeen voordeliger aanbod en de daarbij behorende boekingssystemen, zodat er een goede prijsvergelijking gemaakt kan worden. Boeken via internet is niet altijd makkelijk, voordelig en verstandig. Ik kan u deze zorg wegnemen, want ik werk samen met Reisbureau Kroeze uit Tubbergen, die aangesloten is bij ANVR en SGR.

De voordelen voor u op een rij:

  • Altijd een persoonlijk en vast aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis
  • Eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk advies
  • Op de plaats en het tijdstip wanneer het u uitkomt
  • Zekerheid door ANVR/SGR en jarenlange ervaring in de reiswereld
  • Samenwerking met reisorganisaties in Nederland & Duitsland
  • Voor prijzen die niet hoger zijn, bij gelijkwaardige producten, wanneer u zelf boekt op internet
  • Altijd een prijsvergelijking
  • Veel tijdsbesparing. Het urenlange zoekwerk neem ik u uit handen

Ervaar zelf de voordelen van uw eigen reisadviseur. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, inspireren, enthousiasmeren en verrassen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw volgende vakantie? Bel of mail voor een afspraak en ik kom graag bij u thuis of op een andere locatie.


Leontiens Reisadvies aan Huis
Leontien van Ewijk- Roolvink
Jo Spierlaan 45
7207 CW ZUTPHEN
Tel: 06 – 14 63 54 36
e-mail: leontien@reisadviesaanhuis.nl

Instagram @leontiensreisadviesaanhuis

Bezochte bestemmingen

Nederland, Engeland, Ierland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Canarische eilanden (Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote), Marokko (Casablanca), Italië, Griekenland (Kos, Rhodos, Kreta), Turkije, Finland (Helsinki), Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Slovenië, Amerika (Florida), Thailand en China (Beijing)

Contact

06 14 63 54 36
leontien@reisadviesaanhuis.nl
Kvk nummer: 67113176

Contact met Leontien

06 14 63 54 36
leontien@reisadviesaanhuis.nl
Kvk nummer: 67113176