Margriet van Loevezijn

Uw persoonlijk reisspecialist die uw droomreis naar elk continent met passie wil verzorgen.

Unieke persoonlijk service van Margriet’s reisadvies aan huis:

  • Gemak en zekerheid bij het boeken van uw droomvakantie.
  • Nederlandse en Duitse reisorganisaties, altijd de beste reis voor een goede prijs
  • Ik ontzorg u voor, tijdens en na uw reis. Altijd een vast aanspreekpunt.
  • Voorstel via e-mail of persoonlijk bij u thuis.
  • Zekerheid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
  • Veel eigen reiservaring

Mijn naam is Margriet van Loevezijn. In de afgelopen 20 jaar heb ik bij verschillende gerenommeerde reisbureaus gewerkt zoals Arke en Rottink. De laatste jaren heb ik bij reisbureau Kroeze gewerkt, het grootste reisbureau van Twente. Na een kleine onderbreking ben ik inmiddels aangesloten bij Reisadvies aan Huis een onderdeel van dit reisbureau. Hierdoor kan ik u thuis bezoeken of op een andere locatie.

Ik zorg er persoonlijk voor dat uw vakantiewensen worden omgezet naar de beste reis voor uw gezelschap. Het kan hierbij gaan om een rondreis, strandvakantie, stedentrip of wintersport. Maatreizen naar uw ideeën kan ik heel goed realiseren via gespecialiseerde reisorganisaties in binnen- en buitenland. U hoeft niet eindeloos te zoeken op internet wat veel tijd kost en niet goedkoper is. Ik heb heel veel extra mogelijkheden van organisaties die u niet kent. En stel zo uw mooiste vakantie samen. Door de samenwerking met Reisbureau Kroeze in Tubbergen beschik ik over een fantastisch Duits boekingssysteem. Daarnaast bied ik ook de Nederlandse reisorganisaties aan. Ik weet direct welke reis voor u het meest geschikt is en beschikbaar is tegen de beste prijs.

Benieuwd naar uw persoonlijke reisadvies? Bel of mail voor een afspraak en ervaar de voordelen van Margriet’s Reisadvies aan Huis.

Bezochte bestemmingen

Australië, Z-Afrika, Malediven, Singapore, USA (west, New York, Florida, wintersport Rocky Mountains), Mexico (Yucatan), Dominikaanse Republiek, Aruba, Curaçao, Europese steden, Wintersport Europa (Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk), Griekenland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Turkije, Kroatië ect. 

Contact

06 53208063
margriet@reisadviesaanhuis.nl

Contact met Margriet