Mariët Baalhuis

Zij is een ervaren reisadviseur en zit al bijna 30 in het reisvak. Ze is begonnen op de reisafdeling van de Rabobank Ootmarsum/Denekamp, waarvan velen haar kennen. In augustus 2002 is zij in dienst getreden bij Reisbureau Kroeze om als mobiel reisadviseur aan de slag te gaan in de gemeente Dinkelland. In november 2010 is ze zelfstandig reisagent geworden en de goede samenwerking met Reisbureau Kroeze is gebleven.

Graag stel ik mij aan u voor:

Mijn naam is Mariët Baalhuis en ben al bijna 30 jaar actief in de reiswereld, waarvan sinds 2002 met de zeer succesvolle Reisadvies aan huis formule. Vele tevreden klanten hebben het gemak en de zekerheid ervaren van mijn service. U bent altijd verzekerd van de laagste prijs doordat ik vele Nederlandse en Duitse touroperators kan aanbieden. Inmiddels is alom bekend dat boeken via internet niet voordeliger is en daarnaast veel tijd kost. Veel mensen ervaren het als prettig een vast aanspreekpunt te hebben.

Inmiddels heb ik zelf veel bestemmingen gezien en door deze ervaringen kan ik u een passend advies geven. Denkt u eens aan een mooie rondreis door b.v. Andalusië, een cruise in de Caribbean, of een duikvakantie in Egypte. Wilt u liever relaxen op een exotische bestemming of een paar dagen naar een mooie stad? Alles is mogelijk! Van standaard reis tot een speciaal voor u op maat gemaakte reis. U zegt het maar! Ook na de reservering blijf ik uw persoonlijk contactpersoon totdat u terug bent van vakantie!

Bezochte bestemmingen

Amerika (Westkust en Florida), Mexico, Nederlandse Antillen en Aruba, Dominicaanse Republiek en vele andere Caribische eilanden. Zuid Afrika, Maleisië, Thailand, Singapore, Sri Lanka, Malediven, Dubai.

Spitsbergen, IJsland, Zweden, Finland, Estland, Denemarken, Polen, Engeland, Ierland, Kanaaleilanden, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje( Mallorca, Costa Brava, Costa del Sol, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote), Portugal, Griekenland ( Kreta, Rhodos, Kos & Samos), Malta, Cyprus, Tunesië, Israël, Egypte, Turkije ( Kusadasi, Bodrum, Antalya, Kemer, Side & Marmaris), Bulgarije, Istrië, Albanië, Macedonië etc.

Vele cruises met Star Clippers, Royal Caribbean, TUI/Mein Schiff, Aida en Costa in het Caribisch gebied, Azië, Scandinavië, de Nijl, Middellandse zee, de Rode zee en de Oostzee.

Contact

0611380895
mariet@reisadviesaanhuis.nl
Kvk nummer: 51200228

Contact met Mariët

0611380895
mariet@reisadviesaanhuis.nl
Kvk nummer: 51200228