Zelfstandig reisadviseur worden

Wij zoeken Zelfstandige Reisadviseurs in Twente en de rest van Nederland!
Ben jij een gepassioneerde reisadviseur en wil je voor jezelf beginnen?

Reisadvies aan huis is een nieuwe organisatie, maar heeft al ervaring sinds 2002. Sinds dat jaar is er al een zelfstandig reisadviseur actief bezig in Twente. Jij gaat samenwerken met het goed bekend staande Reisbureau Kroeze uit Tubbergen van Hans Kroeze. Al eens uitgekozen tot beste reisbureau van Overijssel en 3e van Nederland. Wij willen ca. 10 reisadviseurs begeleiden naar zelfstandigheid met een eigen gebied binnen Twente. Ook is er ambitie om het gebied uit te breiden. Heb je belangstelling voor gebied buiten Twente dan nodigen wij je ook uit om contact op te nemen en te praten over een goede samenwerking, met tijd voor elkaar.


Wie zoeken we voor Reisadvies aan huis?
Je dient een passie voor reizen te hebben. Je wordt een zelfstandig ondernemer welke met onze steun zorgt voor klanten welke jij de reis van hun leven bezorgt. Kwaliteit, kennis en durf is hierbij onontbeerlijk. Wij zorgen dat jij alle middelen hebt om onbezorgd te kunnen ondernemen. Op het hoofdkantoor regelen wij de IT, administratie, sales, marketing, etc.. Jij kunt je volledig concentreren op de verkoop van reizen en het werven van voldoende klanten. Natuurlijk is Reisadvies aan huis lid van ANVR, SGR en zorgen wij voor aansluiting bij de reisorganisaties in Nederland en Duitsland. Vooral op de Duitse markt zijn wij sterk omdat we hier de marktleider zijn van de regio Oost Nederland en één van de belangrijkste voor heel Nederland. De kommissies voor deze producten zijn de hoogste in Nederland! Wij zijn een betrouwbare en financieel sterke organisatie.


Verdiensten zelf in de hand
De kracht zit niet in het reisbureau waar je gewerkt hebt, maar in jezelf. Jij hebt de binding met je klanten. Bij ons kun je je eigen inkomen bepalen. Dat kan zeker meer worden dan het salaris dat je bij je reisbureau gewend bent. Je bent volledig zelfstandig verantwoordelijk voor de inkomsten door de regie volledig in eigen hand te nemen, samen met onze steun door ervaring opgedaan. Wij bieden je hoge marges en bonussen door onze aansluiting bij een grote inkooporganisatie en eigen inkoop!


Je tijd zelf indelen
Bij Reisadvies aan huis bepaal jezelf je werkwijze en tijdsindeling. Aanwezig zijn als je kinderen thuis komen of ziek zijn is wel erg prettig. Natuurlijk bepaal je zelf welke producten je gaat verkopen aan je klanten en hoeveel tijd je hiervoor uit gaat trekken, jij hebt immers de regie zelf in handen en je eigen verdienste. Wij bieden je goede mogelijkheden voor een onbezorgde toekomst! Grijp deze kans.

Als je geïnteresseerd bent in onze reisorganisatie Reisadvies aan huis dan nodigen wij je uit een mailtje te sturen met je motivatie & CV naar hans.kroeze@reisbureaukroeze.nl of te bellen naar 0655778554. Met belangstelling zien wij jou reactie tegemoet, waarna je snel aan de slag kunt gaan.


Wat doet Reisadvies aan huis voor je?

 • Volledig mobiel werkstation met printer en laptoptas
 • Eigen website waarop informatie van jou activiteiten komen te staan
 • Service center voor vragen over b.v. automatisering, administratie, reisbescheiden, inkoopvoorwaarden, etc.
 • Complete drukwerk set om te kunnen starten (briefpapier, verschillende enveloppen, reisbescheidenmapjes, voorstel map & visitekaartjes)
 • 2 x per jaar een gezamenlijke bijeenkomst met informatie van reisorganisaties, om bij te praten met collega’s of een lunchbijeenkomst, trainingen, etc.
 • 2 x per jaar bezoek van ons om bij te praten
 • Team van collega’s waar altijd een beroep op gedaan kan worden (tijd voor elkaar)
 • Database met alle informatie welke je nodig hebt als ondernemer
 • Centrale marketingactiviteiten voor klantwerving en enkele voorbeeldadvertenties voor eigen gebruik. Collectief adverteren in b.v. Tubantia (voor Twente) om kosten samen te delen
 • Social Media tips om actief te zijn op o.a. facebook, linkedIn, etc.
 • Organisatie van studiereizen
 • Betalingen van de geboekte reizen & uitbetaling van inkomsten aan jou 2 x per maand
 • Verkoopondersteuning waar nodig
 • Verzorgen van nieuwsbrieven
 • Groepsreizen afdeling in eigen beheer met ruim 25 jaar ervaring
 • Inkoop voor Nederlandse en Duitse reisorganisaties, beddenbanken, excursies, transfers, vluchten/IATA, verzekeringen, rechtsreeks boeken bij buitenlandse DMC’s, etc.
 • Belettering auto volgens uniforme logo met korting
 • Waarneming bij vakantie/afwezigheid
Maak kennis met onze adviseurs

Word jij onze collega?