Werkwijze

Waarom Reisadvies aan huis?
Wij zijn uw enthousiaste reisspecialist en helpen u bij het vinden en kiezen van uw droomvakantie. Al jaren hebben onze klanten vertrouwen in onze adviseurs. Wij zorgen ervoor dat u op vakantie gaat zonder risico. Wij regelen uw perfecte reis om uw verwachting te kunnen overtreffen. Onze adviseurs kennen de goede plekken en maken samen met u de juiste keuze voor uw vakantie. En altijd voor een goede prijs.

Wij komen op afspraak bij u langs of er kan een afspraak gemaakt worden op een nader te bepalen locatie. Door een goede intake kennen wij uw wensen en komen meteen met het juiste aanbod. U bespaart veel tijd. Natuurlijk bezorgen wij ook uw reisbescheiden indien u dat wenst. Uw persoonlijke reisadviseur is altijd rechtstreeks bereikbaar. Ook na terugkomst van uw vakantie kunnen wij u helpen. Meer doen dan u verwacht is voor ons heel normaal. Dit is onze unieke persoonlijke service van Reisadvies aan huis.

Onze medewerkers hebben zeer veel ervaring in de reiswereld. Gemiddeld ongeveer 20 jaar. Wij zijn expert in reizen op maat dichtbij en ver weg. Wij zijn onafhankelijk en bieden vele reisorganisaties aan ook rechtstreeks uit het buitenland. U wilt iets extra’s zoals een gids of reservering van een restaurant? Bij ons is dat altijd mogelijk!


Reisadvies aan huis is onderdeel van Reisbureau Kroeze
Reisadvies aan huis is een initiatief van het bekende Reisbureau Kroeze uit Tubbergen. Sinds 1997 toonaangevend in Oost Nederland. Vooral bekend vanwege de grote kennis van vertrek vanaf Duits luchthavens met Duitse reisorganisaties. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de ANVR en SGR, zodat uw betaalde reissom altijd gewaarborgd is.

Maak kennis met onze adviseurs